Sunday, August 29, 2010

Fyra Djur en Vinkelslip

video

This is the Swedish version of Four Animals One Grinder.

I am looking for translators to translate this post into Dutch, Polish and Chinese. Email me if you are interested.

This post has been translated into other languages. Italian version (traduzione in Italiano). French version (en Français). Korean version (한국). Portuguese version (em Português). Spanish version (en Español). German version (in deutscher Sprache). Finnish translation (on Suomen).


Varning: Sällsynta biverkningar av denna video, inklusive kräkningar, har registrerats. Vänligen vidta lämpliga försiktighetsåtgärder före tittar på videoklippet.

Det första djuret är en ko, den andra är en gris, den tredje en annan ko och den sista en häst.

Jag kan inte tro den här videon. Det är inte riktigt hemsk eller ond. Det är ganska grova, men hey sånt är livet, man. Mestadels är det bara otroligt. Det visar bara vad som händer vid en destruktionsanläggning. Hela döda husdjur matas in i gör maskinen via lyftare och mals genom detta otroliga maskin, ben, huvud, klövar och allt.

Många tjänster på nätet säger att dessa kor är levande. Det är inte sant. De verkar bara vara vid liv, eftersom när kvarnen startar de börjar flytta runt en hel del grund av den fantastiska kraft sak.

En annan vanlig missuppfattning är att dessa djur är grunden för livsmedel som korv.

Det är inte sant.

Dessa är döda djur som dött på jordbruksföretaget någonstans så de är inte riktigt in för konsumtion. Resultatet kanske går till, bland annat foder (speciellt för kycklingar) eller fodret, och det är inte en trevlig tanke (detta är hur galna ko-sjukan är orsakas). Tanken att detta går till foder för sällskapsdjur också stör mig. Om det är sant, det gör det. Jag kommer aldrig att äta hundmat igen.

Vanligtvis utförs döda djur förvandlas till gödningsmedel, som är en ofarlig användning av dem. De vände sig också till gula (icke-vegetabilisk) olja. Det används som smörjmedel för maskiner. De gör också tvål ur denna grund upp Mr Ed puré.

Folk inser inte att djur dör hela tiden på gårdar, i synnerhet på modern fabrik gårdar. Vad folk aldrig tänka på är, hur vill ni bli av med döda hästar, kor och grisar? Du kan inte precis dra dem till vägkanten och lämna dem där för garbageman. Och det är ganska svårt att begrava dem i ett hål. Vi har inga djur kyrkogårdar för kor och hästar, och förbränningsanläggningar inte accepterar dem.

Det är här konverteringsanläggningen kommer in Du säljer det döda djuret till konverteringsanläggningen, och de komma och plocka upp den åt dig. De tar den tillbaka till fabriken och mala det upp för Mulch N Grow eller något annat. Ett problem med konverteringsanläggningar är att lukten kommer från dem är verkligen fruktansvärda, eftersom människor som bor nära dem intyga.

Killen kör att hiss skall ha en av landets otrevligaste jobb. Kan du tänka dig att vara killen som har att rengöra kvarnen ut? Om man tittar på den där saken, det är en fruktansvärd röra.

I slutet av videon hissen kastar en häst i, och se att sucker få grunden är otroligt. En sak som blåste bort mig var ljudet av detta krossning maskin eftersom den grunden ben och skallar. Wow!

Det finns en särskilt otäck segment på den andra ko (2:11 i videon) segmentet där saken låter denna massiva spurt som det är har bearbetats upp. Det innebär att den döda kon hade ruttnande ett tag och började bli uppsvälld som döda djur brukar göra. Det är en annan anledning till att detta kött är inte lämplig för konsumtion av människor.

Denna video har varit uppe i ett par år, men det bara började gå viral i mitten av augusti 2009.

Är det inte otroligt att saker som vi kan se på Interwebs? Innan Al Gore uppfann Internets, hur många av oss någonsin sett en destruktionsanläggning i aktion?

Det företag som gör detta sucker är ur Danmark. Tänk bara på tech som gick in i denna maskin. Denna sak kallas PB 30/60 Crusher.

Några tankar:

Skulle inte detta vara en stor dödsstraff maskin? Skruva detta giftinjektion skit. 1. Mord? Jag meningen att du kvarnen! Vi skulle kunna sälja biljetter till stora summor pengar för åskådare att se på mördarna få grunden levande och använda inkomsterna för att hjälpa till att finansiera staten så att staten kan spendera pengar för att hjälpa människor.

Fan jag vill ha en av dessa maskiner! Var kan jag köpa en? Jag skulle använda den på några av mina fiender. Jag vill binda upp dem, kasta dem i lastmaskinen och dumpa dem i Grinder. Då skulle jag ut som $ 1,000 / djur för åskådare att titta på, bli rika och går i pension på behållningen.

Vi bör använda den här sak på döda människor för att mala dem. På så sätt kan vi spara massor av kyrkogården utrymme och använda framtiden vill bli kyrkogård utrymme för att bygga band gallerior och Walmarts och andra nyttiga saker.

Faktiskt, jag tror att när jag dör, jag vill vara grunden så här. Vi skulle kunna göra det som en begravning sak och alla begravningen gästerna kunde komma titta mig få grunden och äta popcorn och sånt. Det skulle vara ett bra slut på mitt liv.

När jag blir grunden skulle jag vilja vara konserverad som Robert Lindsay Chow och ges till mitt husdjur katter, antar att jag har några. Om jag inte har några katter ber jag ska bli kattmat, eftersom jag älskar katter, och så sätt skulle katter festa på någon som verkligen älskar dem. Katter har gett mig så mycket kärlek i mitt liv, skulle det vara min speciella sätt att ge tillbaka!

De borde ha haft några riktigt brutal musik death metal i bakgrunden av den här videon, tror du inte?

Vore det inte coolt att se en död elefant eller giraff få kastas i samma sak, bara för skojs skull?

I min drömvärld skulle det vara som 600 kanaler på kabel. En av dem bör vara Animal Shredder kanalen. Denna kanal skulle visa något annat än denna maskin malning djur hela dagen. För att göra det mer intressant kan de variera vilka typer av djur att få grunden. Jag skulle bara slå på den och lämna den i timmar åt gången medan jag gör mitt arbete och vad inte, precis som bakgrunden du vet. Utom jag skulle nog byta kanal när jag åt.

Det finns många möjligheter till alternativa användningsområden för denna maskin.

Vi skulle kunna ta lite fett White unge upp av en ensamstående mamma på kakor och videospel och hålla fast honom under maskinen. Köttet från grunden husdjur skulle falla runt omkring honom och alla över honom. Det skulle landa på hans ansikte, som omfattar honom.

Vi skulle ha arbetare med spadar att skyffla köttet ifrån honom så han inte skulle få begravas. Han skulle hålla munnen öppen, och en del av köttet skulle falla i. Då skulle han äta det. Vi vill behålla honom där under, och han skulle bli fetare och fetare. Efter ca 10 år för detta, så skulle han vara så fet att han blir kung av Tyskland.

Vi skulle kunna ta grunden djuren och ge dem till Disney. Disney kunde rekonstruera dem till människor, särskilt tonårsidoler som Selena, Miley och Britney. Little skulle deras swooning fans inser att deras favorit tonåring stjärna var verkligen en grunden häst!

Vi skulle kunna använda maskinen för att försöka lösa svårlösta konflikter. Genom slipning upp grisar och kor både och göra filmer av det och distribuera det till konfliktområden, möjligen skulle vi kunna göra framsteg i den hinduiska-muslimska konflikten i Kashmir.

Möjligheterna är oändliga!

No comments: