Monday, September 21, 2009

Vadállati Ember Mészárlás Egy Orosz Erdőben



This video is very disturbing, and many adverse reactions have occurred, including serious reactions such as fainting and seizures. No serious harm has occurred from any reactions so far, but fainting and seizures are always serious events. If you think you are going to have a serious reaction, do not watch this video. Watch this video at your own risk! Persons under age 18 may NOT view this video!

I am looking for translators to translate this post into German, Danish, Swedish, Finnish, Estonian, Lithuanian, Slovenian, Serbo-Croatian, Czech, Bulgarian, Turkish, Maltese, Arabic, Telegu, Thai, Indonesian and Tagalog. Email me if you are interested.

Italian translation here (traduzione in Italiano). French translation here (en Français). Spanish translation here (en Espanol). Polish translation here (w języku polskim). Portuguese translation here (em Português). Norwegian translation here (på norsk). Dutch translation (in het Nederlands).

This is the first Hungarian translation ever to appear on this site. This is a Hungarian translation of
Human Beasts - Massacre in a Russian Forest.

Fordította Gyula Sindeles .

Keresek fordítókat következő nyelvekre - Német, Holland, Dán, Svéd, Finn, Bulgár. E-mailt küldhetsz ha szeretnél fordítani.

Ez egy hihetetlenül gonosz videó, egyike a legrosszabb amit valaha is felállítottak Internetre.

A mi videónk cime Emberi Vadállatatok - Mészárlás egy Orosz Erdőben, de ez a ördögi videó sok egyéb néven is megtalálható.

Olaszul, Video Shock: Pariolini Russi Massacrano Un Barbone néven található. Olasz fordítást itt. A Francia neve, Humain Bêtes - Massacre Dans Une Forêt Russe, fordítás itt. Lengyel fordítás .

Ez a legutóbbi beteg videó amely interneten körözik.

Más előttelévő emberölés videókat kitürülték a hálórol, különosebben amelyek háború és haborúbűntény elkövetéseket mutatnak.

Figyelmeztetem állandó olvasóimat inkább ne is nézzék ezt a videót. Ez a video legvéresebb, lehet legfelháborítóbb videó Interneten. Saját kockázatodra nézzed - legbrutálissabb dolog amit valaha láttam, én is cask egyszer láttam.

A következő reakciók jelenhetnek video nézés után: depresszió, sírás, álmatlanság, lidércnyomás, fóbia idegenektöl, őrjöngés, paranoja, émelygés, félelem, hideg rázás, okádás, anorexia (étvágy elvesztése), dysphoria, sápadtság, agoraphobia (képtelenség elhagyni a házt), képtelenség elfelejteni a videónak tartalmát. Néhányuknak e video miatt életfogytiglani kár teremt.

Némely esetekben fenti félelmek, paranoia, és többi reakciók 2 napig is eltarthatnak. Lidércnyomás egy hétig is eltarthat.

Sokan azt vélik lehetséges hogy ez a legbrutálisabb, leggonosszabb videó ami elérhető az Interneten.

Egy személy epilepsziarohamot kapot. Reakciók potenciálisan ártalmasak. Elájulás és elkobzás is eredménye lehet, söt, rosszabb dpolgok is. Ha gondolod vagy azt hiszed rosszul lennél, ne nézzed ezt a videót.

Ha gondolod rossz reakciód lehetne, kérem gondold meg kétszer vajon valóban akarod e nézni a videót.

A video napfényre talált a TheNYC.com-on, December 3, 2008-ban először, internetre is utat talált de gyorsan levették. Másnap, újra felrakták.

Alkalmilag döbbenetes és véres filmek is szoktak lenni ezen az oldalon a többi politikai, humor és egyéb tulajdonságu videók mellet.

Legtöbb információt amit interneten lehet találni oroszul van, de egy rész van angolul is. Három fiatal Orosz ember Dnepropetrovskwentböl, Ukrajna, csak 19 évesen, elindultak egy hónap hosszú gyilkos kirándulásra 2007 nyarán .

Ők hárman, Igor Suprunyuck, Viktor Sayenko és Alexander Hanzha, ismertebbek a Dnepropetrovski Mániákusok néven. Macska és kutya öléssekkel gyakoroltak, mint ahogy pszihopaták gyakran szoktak, és persze embereket is kezdtek ölni. Kismacskákat keresztre vontak, kínoznták őket és légpuska fegyverrel kivégezték. Egyikölyük nyilvánvalóan egy Orosz neo-nazi, mert neo-nazi holmit és dolgokat találtak szobájaban és mobil telefonján.

Egy hónapon át, megöltek 21 embert, fiatalt, oreget, férfiakat és nőket, felnőtteket és gyerekeket. Követték az áldozatokat, vagy ajánlattak autójukban fuvart. Nem voltak vállogatósak, de általábban olyan embereket vállasztottak melyek legvalószínüebben nem birnak védekezni. Az összes álldozat rendes, jóálló családokbol származtak.

Megöltek egy terhes nőt, eltávolították halott magzatát. Megöltek egy 14 éves kisfiút aki halászni volt egy barátjával (a barát valahogy megszökött).

Egy nap, ez a két idióta készitett egy filmet a brutális gyilkosságrol amit egy emberen végeztek. Az áldozat egy 48 éves ember volt, aki éppen felépülésben volt torok ráktól és beszélni kezdet újra, egy apa és egy nagyapa, egy férj két gyermekkel és egy unokával, aki beteg anyjának segített - egy derék ember.

Egy faluban élt, Taromskoye-ban. Unatkozott mert nem volt szabad dolgoznia és így szabad időjében segített a faluban. Építtett, vállalt alkalmi munkákat, autókat javított és családja szakácsa volt.

Halála napján, Július 12, 2007, motorkerékpárján volt meglátogatni fiúunokáját, de soha nem érkesett meg. Nem fogom kifecsegni nevét, tiszteletböl, de megtalálhatod ha keresel egz kicsit.

Halálát kalapács és csavarhúzó okozta, hosszú gyötrelem után halt meg végül. Lassú és fájdalmas halál. Nem kiabál és nem csinál zajt mialatt ők gyilkolják, talán mert nem tud még beszélni a torok ráknak köszönhetően.

A gyilkosok nevetnek e cselekvés alatt, és úgz látszik jót tréfálgatnak. Egyikölyük a csapatbol, Viktor Sayenko, tartsa a kamerát és filmezi a teljes mocskos ügyet, mialatt Igor Suprunyuck végzi az emberölést.

Amikor végeztek, lemosták a vért kezeikröl csatorna vízzel. A testet négy nappal később találták meg.

Kettő gyilkosságot vettek videóra, hogy megmaradjanak emlékül.

Habár csak ez a videó terlyedt el az interneten, a masikat birósságon használták fel ellenük, amelyen a terhes nőt ölik. Hála az Úrnak hogy ez a második video nem jelent mag a Hálózaton. Egy 40 perces videó is létezik, de az nincs kibocsátva. Nem tudni mit tartalmaz.

A csapat harmadik tagja, Hanzha, résztvett néhány fegyveres rablásban kezdetekben és nem akart részt venni az állatkínzásokban mert fóbiája volt vértöl és emiatt kiesett a csoportbol. Sayenko és Suprunyuck folytatták a, nekik mulatságos, gyilkosságokat. Áldozatnak temetéseire is jártak és képeket készítettek a temetésröl.

Nyomozóknak gyakrabban kellene ellátogatni gzilkosság áldozatok temetéseire. Igy biztos tudnának jó pár gyilkost elkapni.

Végül letartóztatták öket. A szalag konfiszkálva volt és a gonosz fegyencek ellen lett használva. Mind a hárman bűnösnek minősultek. Február 11 2009, Hanzha kilenc év börtönt, és Sayenko és Suprunyuck mindkét életfolytiglani börtont kaptak. Egy nemrégi fotón lehet látni mind a három embert, az egyik agyafúrt szemekkel néz, mint egy vámpír. Ijesztő egy hapsi.

Nézd meg a bírósági eljárás videót itt.

Ez egy videóklip Ukrán TV-röl. Vannak fotók a három gyilkosrol a bíróságban, és rettenetes fotók melyeket ők maguk csináltak.

Fotók kutyákrol amelyeket megöltek, fotók az áldozatok temetéseiröl.

Gyakran a középső ujjukat mutatják az áldozatoknak. Sunyin belopakodtak helységekbe ahol az áldozat teste várakozásban van hogy el lehessen temetve és a holtaknak a középsö ujjukat mutassák, áldozatainak sírjuk mellett is állnak ugyan ezt a gesztust ismételve.

Milzen rohadékok! Te jó isten, ezek a srácok betegek.

Ezek az idióták annyira ostobák voltak hogy az arcukat se fedték le a videóban amelyikben gyilkolják a hapsit. Ettöl butáb lehet valaki? E bizonyíték mellet melyik bűnösségüket mutassa, a vádlottak szülei tagadják az egészet, nem hiszik el hogy kölykeik gyilkosok és azt állítsák hogy a gyerekeik beismerései kényszer alatt lettek adva.

Itt a fordítása az Ukrán társalgásnak a videóban:

"Várj, várj. Óvatosabban bazd meg!" Valószínűleg azert mondja hogy óvatos legyen hogy ne vérezze össze magát. *nevetés*

"Várj, várj, várj, ne verd, ne verd. Nézzed..." A többi nem érthető, valószínűleg arrol van szó hogy a hapsi nézze a vért még közelebröl filmez egy kicsit.

A következőket nem lehet megérteni.

[a csavarhúzó szúrás után]

"Mi? Mivel?" a kamera mögül válaszol a fiú a másiknak a szúrás utá.

"Mi, ez még él?" kérdezi a hapsi amelyik szúrja az áldozatot.

"Még mozgassa kezeit miután feltéptem beleit..." a kamerás kacag.

"Szar napja van a faszinak" mondja a szúró hapsi miután a gyomorra lép.

*nem érthető beszéd amig a csavarhúzoval szúrja az áldozat szemeit

"Gyere ide gyorsan. Öld már meg."

"Mi?" kérdezi a szúró.

"Öld már meg."

"Már vissza tettem a kalapácsot. Már halott."

"Kiszúrtam a szemit és még nem halott," mondja a kamerás.

"A kést" tovább mondja a cameras srác.

*a verés és ütögetés folytatódik, leáll valami miatt de nem érthetö mit mondd.*

"Még, még." mondja a srác a kamerával a másiknak hogy folytassa a verést hogy biztosak meghaljon.

"Várj, várj."

*Vissyaindúlnak a kocsihoz.*

Több érthetetlen beszéd a szőke gyilkostol.

"Mosd meg kezeidet" a cameras srác mondja a másik hapsinak hogy veggyel tisztítsa meg a kalapácst.

"Tartom én."

*érthetetlen beszéd a hapsitol amelyik mossa a kalapácsot.*

*még érthetetlen beszéd a hapsitol aki mossa az arcát és visszasétál az autójatol.*

"Belenyomtam a csavarhúzót az agyába" mondja a kamerás.

*érthetetlen amit beszel a mosakodó srác*

"Az orrát eltaláltam a fent a szemétöl" vagy valami hasonló

"Én nem értem hogyan maradt élve? Éreztem az agyát" mond a kamerás.

"Igz tartottam a csavarhúzót..."

*Nem érteni a többit.*

Mielőtt a videónak vége lenne a szőke csávó mondja, "Rendben, csináljunk egy képet."

Egy hasonló eset volt mostanában Olaszországban. Négy fiatal ember megtámadt egy hontalan embert, Andrea Severi-t, 44 éves, felgyújtották. Teste 50% meg volt égve, de túl élte. Per pillanat nehéz állapotban van egy kórházban Padovaban.

Olasz Mussolini féle fasisztak, jó álló családokbol származnak, 18 évesek. Négy unatkozó gazdag kölykök, semmi jobb dolguk nem volt mint felgyújtani egy szegény hontalan hapsit tréfa kedvéért.

Kora Decemberben lettek elfogva, és a történet egész Olaszországban a mediákban volt. Bal szárnyas antifasiszt internet lap létezik de az összes Olasz nyelven van.

Ilyen fasizmusnak típusa egészen népszerű Olaszországban - a neo-nazi-zmus nem annyira.

Van egy félreértés melyröl Mussolini-sták nem rasszisták, de Olasz barátaim mondják hogy a fasiszta az fasiszta. Úgy szintén, azt mondják Mussolini egy rasszista, anti-szemit és egy anti-szláv és hogy üldözte az embereket melyek nem szabvány Olaszok voltak. Ezt a féle víziót tényleg le kellene dönteni verge.

Észak Olaszországban, a fasizmus egész népszerű, de az anti-semitság úgy tűnik kihalt. 2008-ban élünk, nem a 1930-ban. Odafenn, ők leginkább anti-szlávok. A fontos tényt amit meg kell érteni az a gyűlöletet, a fasiszta gyűlölet. Összes fasisztának ez beszülött. Fasiszta apák tanítsák a gyűlöletet fiaiknak.

Az Olasz fasizmus társadalmi nacionalizmusbol indult ki, de egészen közös a gazdagok között. Az Olasz burzsoázia tradicionálisták inkább centristák és irányult választékuk a katolikus (Keresztény) demokrácia. De sokan szavaznak kvázi fasisztákra Berlusconi.

Fontos jegyzet hogy Olaszországban vannak rassyisták melyek nem fasiszták. A Lega Nord, az északi autonomisták, rasszisták déli Olaszok ellen, de ők nem fasiszták. Az Olasz fasiszták ultranacionalisták. Ők a Olasz centralizmusban hisznek.

Vannak neo-názisták Olaszországban, de közel sem olyan sokan mint mint Mussolini fasiszták. Sokan Központi Olaszországban a Lazio Területben vannak (ahol Róma és a Vatikán kötött). Sokan Veronabanban, Vicenza és Padovában az északkelet Veneto Területbenen élnek. Ugyszintén léteznek Triesteben is. Déli Olaszországban nincsennek nácik.

A híres Leopold és Loeb eset Chicagoban 1924-ben, és a híres film, Kényszer (Compulsion) (1959), főszerepben Orson Welles és Dean Stockwell (Kitűnő film!), egy figyelemre méltó és nagyon híres hasonló eset Amerikában.

A kényszer kiindulópont egy regény volt - Meyer Levin 1956-ban. Meyer Levin később híres lett mert első volt a szerzők között aki észre vette Anne Frank tragikus naplójainak fontosságát. Meg volt győzve hogy neki személyi érdekei voltak és jogok ezekben a naplókban, és 30 év jogos csatát létesitett azokon akik a napló által végrehajtottak színjátekokat, mialatt Levin's szinjátékját visszautasították.

E könyv, azt állitják hogy az első nem fikciós regény, amely standardokat állítot be. Szabványban és stílusban később remekül népszerűsítődott Truman Capote Hidegvérrel (In Cold Blood) regényében. Soha nem olvastam Capote regényt, de állítólag ez egy nagy novella.

Hitchcock szintén készített egy filmet, a Kötél (Rope) (1948), ez eset által, de én magam nem néztem.

Anti-semisták izgatottak lehetnek ha tudják hogy Leopold és Loeb Zsidók voltak. Leopold és Loeb's áldozata, 14 éves Bobby Franks, szintén Zsidó volt.

Valóban azt tanácsolom szabályos olvasóimnak hogy ne nézzék ezt a videót ha csak tényleg érdekel ilyen téma.

No comments: