Thursday, August 26, 2010

Kaksitoista Vuotias Pakistanilainen Poika Mestaa Miehen



This is the Finnish version of the 12 Year Old Pakistani Boy Beheads a Man post. The translator is Juliana Kullanen of Finland. She does great work!

If you are under 18, you may NOT watch this video! If you are a parent and are concerned about your kids viewing this post, please either supervise and/or restrict your children's Internet use or invest in a blocking program.

I am looking for translators to translate this post into Macedonian and Romanian. Email me if you are interested.

Portuguese version (em Português). French version here (en Français). German version (in deutscher Sprache). Korean version (한국).


Olin kuullut tästä todella kammottavasta videosta jo kauan aikaa sitten, mutta jättänyt sen katsomatta tähän saakka.

Inhoan mestaus videoita ja yritän välttää niitä yleensä. Olen kuullut monista samanlaisista mestausvideoista mutta kieltäytynyt katsomasta niitä.

Tämä oli yksi niistä, mutta lopulta päätin katsoa sen, kun joku linkitti videon Wordpressin sivuille.

Se on melko kuuluisa jatkuvasti lisääntyvien (suorastaan tulvivien) modernien mestausvideoiden joukossa.

Kuuluisan siitä tosin tekee ainoastaan se, että mestaajana toimii vasta 12 vuotias poika, joka mestaa aikuisen miehen katkaisemalla uhrin kaulan!

Tapahtuma paikkana on heimoalue Pakistanissa, luultavasti joko pohjois- tai etelä Waziristanin alueella, tarkkaa aikaa tapahtumasta ei ole, mutta oletan sen tapahtuneen vasta hiljattain.

Uhrin sanottiin olleen Yhdysvaltojen ja Pakistanin armeijan vakoilija. Alue luultavasti onkin täynnä Yhdysvaltojen vakoilijoita, sillä Yhdysvallat tekevät alueelle säännöllisiä iskuja.

Kuten nähtyä, poika muuttuu todella kammottavaksi mestaajaksi saatuaan käteensä terävän veitsen, jolla katkaisee uhrin kaulan, veren tulviessa ja virratessa kuin puro. Näyttää samalta kuin teurastaja leikkaisi lehmältä pään irti!

Samaan aikaan, kaapuihin pukeutuneet nuoret Muslimi tytöt (!) katsovat ja kannustavat poikaa jatkamaan.

Jostain kumman syystä uhri ei tunnu laittavan erityisemmin vastaan, mutta kyseessä on tyypillinen mestaus Pakistanin heimoalueilla. En ole varma, miksi. Ehkä uhrit huumataan tai he vain alistuvat kohtaloonsa.

Joka tapauksessa, kyseessä on sairas ja karmaiseva video! On väärin, että nämä ääri islamistit opettavat jopa lapsille (kuten tämä 12 vuotias poika), miten tulla halveksittavaksi murhaajaksi.

1 comment:

Anonymous said...

Live by the blade. Die by your own blade.