Monday, October 05, 2009

Руснак Neo - Нацист Обезглавявам Виж



This is the Bulgarian translation of the famous Russian Neo-Nazi Beheading Video post. Shout out to Alexander Sokolov from Bulgaria for this excellent translation.

If you are under 18, you may NOT watch this video! If you are a parent and are concerned about your kids viewing this post, please either supervise and/or restrict your children's Internet use or invest in a blocking program.

We are still looking for translators to translate this post into into Swedish, Icelandic, Danish, Finnish, Russian, Estonian, Lithuanian, Latvian, Polish, Ukrainian, Hungarian, Slovenian, Serbo-Croatian, Macedonian, Greek, Turkish, Hebrew, Arabic, Thai, Bahasa Indonesia, Chinese, Japanese and Mongolian. Email me if you are interested.

Italian version (traduzione in italiano). French version (en Français). Romanian translation (Versiunea română). Spanish version (en Español). Portuguese version (em Português). Korean version (한국). Dutch version (in het Nederlands). German translation (in deutscher Sprache). Norwegian version (på norsk).


Броят на умрелите лица от урагана Катрина може да бъде видян на сайта тук.

ВНИМАНИЕ! Този клип е с много страшно съдържание! Екстремни гледки самостоятелна преценка е препоръчително! Ако мислите, че ще се разстроите или по-лошо от това видео, НЕ, НЕ, НЕ, НЕ го гледайте!

Ако сте непълнолетни, НЕ гледайте това видео! Ако сте родител и сте загрижени за децата си, не разглеждайте този пост, моля родителски надзор и / или да ограничите вашата детска интернет употреба или инвестирайте в блокиране на програмата.

Лоши реакции са били съобщени от тези гледам това видео.

Те са:

Повръщане, загуба на апетит, гняв, тъга, гадене, стомашни болки, кошмари, усещане за самоубийство, разклащане, треперене, бърз пулс, световъртеж, студени тръпки, главоболие, неспособност да се движи, тръпки по-гърба, стомаха разтройство, ретроспекции, безсъние, плач, смях и плач едновременно, агорафобия (неспособност да излезем навън), тревожност, ретроспекции, депресия , загуба на съзнание (преминаване изход), уриниране върху себе си или чувство е на път да уринират върху себе си и неспособност да спра да мисля за видео.

Тези реакции са били забелязани от геодезични коментари за бюлетин табла и Youtube, където филма и реакциите към нея са публикувани.

Мнозина наблюдатели смятат, че те са били причинени от гледания на първо място и са предупреждение всеки друг да не го гледате. Бъдете внимателни, ако сте пратили имейл видео връзка към други хора ,те могат да се чувстват гневни на човека изпратил им това.

Други опасения са по-духовни: някои опасения, че им се налага постоянно да гледат клипа и това води до трайно увреждане на техните души. По-често, хора, казват, че никога няма да можете да забравите този видеоклип, доколкото сте живи. Един човек е казал, че той никога няма да бъде същият след като е гледал това видео. Друг каза, че ще бъде уплашен до края на живота си. Други казват, че те ще бъдат помрачени за живот от това видео.

Нежеланите реакции обикновено са продължила няколко часа, но някои може да продължат един ден или повече. Двама души докладвали кошмари за седмица, още един човек припаднал от гледането и трябваше да си остане вкъщи един ден от работа, но освен това все още не е имало трайни, сериозни или фатални нежелани лекарствени реакции.

Ако смятате, че може да реагира във всеки от тези начини, моля преразгледайте дали наистина искате да гледате видеото.

Този видеоклип вече е бил забранен достъп до огромен брой интернет форуми. Има силен призив да го махна от Интернет или не и да го обявят за незаконен. В крайна сметка, това е реален филм, и хората са тези, които да преценят. Това е почти толкова зло като детска порнография, защо хората тайно копнеят да видят такива ужасни неща, те мразят толкова много. Гледай сега, ако си посмял, преди ченгетата във вашия регион да забранят клипа сега и завинаги.

Това ужасно видео изглежда е руска нацистка реакция, в отговор на д ужасните клипове, направени от чеченски бунтовници наскоро, в които те обезглавяват руски войници.

току що излезе нова информация, доказваща, че този клип е реален и не е фалшив. Kistaman Odamanov, ла Дагестан, видях видеото в Интернет и идентифициран човекът, който е бил обезглавен, както моят брат, Shamil Odamanov, 23. Освен това, до края на Shamil семейството и много познати в селото също признават смърта му във видеоклипа.

Shamil отиде в Москва да си намери работа и евентуално за жена през 2005 година. Той изчезна в средата на април 2007 г. и не е виждан от тогава. Това предполага, че той е бил жив, отглеждан в продължение на три месеца някъде, преди да е убит в средата на август.

Kistaman познава Shamil с лицето му и дрехите,с които той е бил облечен. Руските правоохранителни органи са уведомени , когато когато са показани сцени от видеото. Не бяха открити съдебномедицински доказателства, нито са намерени всички органи, кръв и други.

Въпреки това, властите приемат този случай като убийство. Немски правоприлагащите също участват, което означава, че има немски нео-нацистки връзки. Таджиките във видеоклипа, който изглежда, че са били убити от снимките, все още предстои да бъдат идентифицирани.

Много повече за историята,за това че видеото е реално, а не имитация на моя блог тук.

Много хора искат името на песента във видеото. Песента е "Рус" от руската народно-езическа метъл банда Arkona. Можете да гледате видео на песента в този блог тук.

Имате нужда от широколентова връзка за видео да го гледате добре.

Това е руско нео-нацистко изпълнение на видео обезглавяване, което поде бури из руския Интернет в началото на август 2007 г. (видео гарнирани търсачката и блог хитове за руските сайтове). Клипът е озаглавен изпълнението на таджикски и Дагестан. Това е видео на руския нео-нацистите изпълняващата две убийства на мъже - един от Дагестан и един от Таджикистан.

За проверка на това дали разумни хора биха помислили, че дагестанците и таджиките са бели хора виж ми размишленията по този въпрос тук.

Това видео направи огромни противоречия в мрежата за кратко време, след като се появи. А група, наречена Национална бяло социализма / Бяла мощност или национален социалисти на Рус твърдеше, че има отговорност за видеото, но властите казват, че никога не са чували за тази група.

Рус е името на древно Викинг състояние центрирано около Киев - на Киевска Рус. Това е първото име на Русия, както и името Рус е широко използван от националисти, вместо на Русия.

Подобна нео-нацистката група, руски националистическата партия, може да се види в Youtube видеоклипове, тук и тук. Последните видео поне има някои много музика.

Този видеозапис е добре направено най-малко с някои много тежки метъл музиката свири във фонов режим. Той е заснет в началото на август 2007 г., скоро преди това клипа да ее пуснат в Интернет.

Видеото беше първоначално афиш на руската версия на живо вестник сайт от потребител на име vik23. Западна новини доклади казват, че първоначално е бил там, публикувани от потребител на име "анти-цигански," но той е само един от тези, които reposted по-късно. Той в последствие се появили много руски език нео-нацистки интернет сайтове.

Тя бързо се отстранява от по-голямата част от местата, където е установено, и Националната социализма / Бяла Сила сайт (името на групата, която извършени убийствата) бе претоварени с хитове.

Видеото се отваря първо с нацистки флаг и картечница звук във фонов режим, след това възклицание на руски на "Слава на Русия." Тогава той показва план на руския град в провинцията. Напред той показва езеро заобиколено от гора.

Камерата увеличава в по гората и показва двама мъже.

Един човек е ясно ужасен. Напред той показва двете уплашени мъже, очевидно казва с силен руски акцент, "Руски национал -социалисти ни арестуваха", те са с обвързани ръце и крака, на колене, в гората. Налице е голям нацистки флаг във фонов режим.

Видеото след което показва изключително неквалифицирани палач - маскиран мъж в идва зад един от пленниците и сграбчвайки го казва същия възглас "Слава на Русия!" След това започва да му реже главата.

Горкото момче издава крясъци малко по-рано. Но некомпетентният палач муй реже главата прекалено дълго 90 секунди.

Има спор относно някои звуци, които се чуват според едни е от палача мъчейки се да му отреже глава, според други от самата жертва.

Накрая той се опитва да сложи главата на мъртвото тяло, но държи главата подвижния от тялото. Той трябва да се вземат поуки от Ал Кайда на Арабския полуостров, които не отлична работа на балансирането САЩ Apache хеликоптер инженер Пол Джонсън на обезглавен главата на останалата част от тялото му.

И накрая, се показват останалите заложници обвързани. В съшото време се извиква, "Слава на Русия!", и обвързаният е застрелян и пада в изкопан гроб. Видеото след това показва две нацистки копелета, напълно покрити от главата до петите, които очевидно поздравяват пред нацистки флаг.

Първоначално, руските правоприлагащи са разделени по въпроса дали, това видео е истинско или не, тогава те решават, че е фалшиво, но напоследък има доказателства, че е истина. Никога не съм си представял, че е фалшиво, защото вие не можете да снимате фалшиво видео така, освен ако може би ако не сте кино компания с голям бюджет.

Един човек е бил задържан за разпространение на това видео. За повече информация за него, виж моя пост тук.

Чудно е как всички руснаци евентуално биха могли да подкрепят нацистите, като се има предвид, че те навлизат в Съветския съюз, действие, което води до 27 млн. съветски смъртни случаи, 4 ? пъти повече, отколкото са били убити в еврейския Холокост.

За да разберете как руснак би могъл да бъде нацист,първо трябва да разберете естеството на кървавата фашистка-комунистическа борба в 20-ия век, история, обхванати от анти-комунистическа невъзможен за проста причина, че фактът, че никой няма да воюва като фашизъм на комунистите ще направи да изглеждат добре.

Изследване на историята на 20-ти век от историка реална, а не професионални рязка рана като мнозина наши дни, а вие ще видите, че комунистите и нацистите бяха едни най-мразените на миналия век.

Тези 27 милиона руснаците не умряха в WW2, защото СССР толкова възлюби нацистите, които те дадоха на света 27 милиона само от техните синове и дъщери. Същото гоблен е фалирал навсякъде в Европа по време на WW2 - всеки път, когато комунистите и нацистите са изправени на войната-област, на органите, прибрана към небето и жестокости - и от двете страни - са твърде много да се разчита. Това не е любовна кавга.

The луд, лунатични нацистката инвазия на Русия бе геноцидни при намерение и практика, особено по отношение на славяните, които Хитлер счита за нечовешки.

Те се разглеждат като лоши раса, слаб "славянски раса" не може да се защитават сами. В частност, Хитлер, в неговото маниакално луд и анти-семитизма, почувствах, че (руски) славяни имали право сами да бъде поробен от евреи. Той разбира "комунистическа болшевик евреи", които Хитлер почувствах се завтече СССР.

Тъй като само няколко от не-добри комунист човешките същества са били genocided по време на нацистката инвазия на СССР, този епизод е бил широко пренебрегвани от Западните история книги. Бихте Сталин са изгубени, може би 10 години на милиони повече хора ще са умрели в СССР и на други места, нацизма би била много по-успешно, ще имат menaced света, и може добре да го завладява.

В нацистка проект беше ясно, както бюрократи, те написах го. Славяни (още не е естонци, на бялата раса, Казаци, различните видове турци, Узбеки, Казахски, туркменски, Азери, татари, Kalmyks, Карачаевци, араби, арменци и грузинци), са били лоши, да се замени с германците чрез гладуване, убийство , поробването и депортиране, получената обезлюдени земи да се обърне внимание на германците за тяхното хабитат.

По време на Втората световна война 2, 6 милиона мъртви поляците (само 50% от които са евреи), или 30% от населението, са били убити. По същия начин, в Белорусия, 25% от населението е бил мъртъв до края на войната. В Русия, 27 милиона са били мъртви, 15% от населението. Всички те са "славянски" народи с нацистите.

Сталин на луд чистки на късното на 1930 бяха до известна степен див опити да отклонявам очертаващия нацистка заплаха от прочистване и дори изпълняващата Троцкистите и Бухаринстите, които бяха не само открито sympathizing с нацистите, но също бяха застъпничество в нацистка инвазията на СССР, ако Вярвам, че мога.

Така Сталин purges, наказателни и луди, тъй като те са, трябва да се разглежда в контекста на looming нацистката инвазия. Но по-голямата част от жертвите на тези purges са невинни хора.

Без Сталин, е съмнително дали не бихме могли да имат победена Германия. Така например, 89% от германските жертви в WW2 бяха в ръцете на руснаците.

Сталин първоначалното духовни бяха напълно разумен.

Зад руските линии, заети в Латвия, Литва, Естония, Украйна и Русия на бялото, добра броят на хората, подкрепени нацистите. Те се присъединиха радостно в юдеина-убиване и комунист-убийството и воюва заедно с нацистки звяр. Цяло Съветския единици преминаха на нацистите, особено по време на обсадата Сталинград, където 50000 съветски доброволци воюва заедно с германския чудовище.

Съдбата на нацията, и много от неговите жители бе поставено на карта. Това не беше време за лигав говорим за човешки права. Правосъдие е бързото за руснаците, които defected с нацисткия враг, както беше за сътрудници от други земи, както и на руснаците избута на нацистки престъпници обратно в Изток, много предател на родината и трябва бързо куршум в главата. Лелекайте за правата на човека всичко, което искаш. Това е война. А войната до смърт.

Но никога не са имали съветски хора поддържат режима с по-големи номера, както и с голяма страст, отколкото по време на WW2.

Идеята, че Сталин през WW2 е анти-семит (папагалски най-вече от параноидна ултранационалистическата евреи и луд анти-комунисти), могат да бъдат предвидени за отдих. Като един съветски автор да я тури bluntly в този момент, "Вие сте или анти-нацистки или анти-семит." Линията е изготвена.

Когато Червената армия влезе в Източна Полша в началото на войната, са били wildly прегърна от полски евреи, за действие, че полските националисти са завинаги осъден за тях. Но тези евреи не са глупави. Те знаеха си враг, и той не беше наречена Чичо Джо. Той имаше малко мустак, A цвърчащо пеша и простряната дясната ръка. В СССР е потенциален спасител на тези евреи, и те са знаели това.

Всеки образован евреин днес знае как той е задължен да Наполеон. Това е твърде лошо те не се чувстват по този начин за Йосиф Сталин също.

Йосиф Сталин може да са записани всички от днешните евреи от нацизма.

Йосиф Сталин може да са записани всички днешната света от нацизма.

На към руския нео-нацистите. С падането на комунизма, Руската нео-нацистки движение влезе в пълен разцвет на икономиката срива, както и търсенето на изкупителни жертви започна.

В чеченския война направи това лошо, а жестокости на ализарин чеченски бунтовници, които вероятно изпъди този инцидент - те са обезглавени някои руснаци и изключване-камера. Вижте една от най-ужасни от тези видеоклипове, ако можете да го носят, за този блог тук. И мюсюлмански терористични нападения продължи и в Русия.

"Черни", или хора от Кавказ, са мразени цяла Русия, и там са редовни убийства от тях. По-скоро е имало нападения срещу африканската Черни, азиатци и смесена раса хора. Властите направя малко или нищо за спиране на убийствата, тъй като те поддържат нагласи зад тях.

Нео-нацистки расизъм е толкова голям, че в Русия, че е трудно да разберат в САЩ контекст. Още от август 2007 година в Русия е имало над 50 расистки убийствата на бялата раса - хора от Централна Азия републики, анти-фашистка активисти и чужденци - 25% повече от миналата година - което вече е прекалено висока.

Можеш ли да си представиш такъв огромен нацистки движението и съпътстващи престъпления в САЩ?

Руските фашисти служи като шок войски за Владимир Путин, като в лъжа схващането, че той е нео-комунистическа и доказване, тъй като ние Леви дълго подозира, че той е просто някакъв вид руски фашист.

Разпределени заедно с видеото е манифест призовава за експулсирането на всички "азиатци" и "Черни" (хора от Кавказ) от Русия, а след това, с любопитство, за независимост на всички от руски републики в Кавказ като Ингушетия , Дагестан, Чечения, Северна Осетия, Кабардино-Cherkyo и др Ето пълният текст на Манифеста (от чеченски бунтовник Kavkaz Център):

Декларация на Народното Социалистическата партия на Рус

Ние сме част от въоръжено крило на партията

1. Нашата страна, обявява началото на въоръжена борба срещу Черно колонисти и тези руски служители, които ги подкрепят.

2. Ние считаме за експулсиране на бялата раса и азиатци от територията на Русия, че е необходимост.

3. Смятаме, че е необходимо да се предостави независимост на всички републики от Кавказ (включително Чечня), заедно с експулсирането на целия кавказки населението там.

4. Настояваме за освобождаването на всички Национален социалисти от руските затвори и да се спре преследването на Максим Martsinevich.

5. Настояваме, че президентът Путин (в изявлението на име написани с малки букви - KC) подаде оставка и власт над цялата страна до Народното социалистите правителство, който трябва да бъде водена от Дмитрий Germanovich Rumyantsev, лидер на Национално дружество на социалистите Русия.

6. Ние признаваме, на политическото ръководство на Национална Социалистическа общество (НЗК). Ние сме въоръжени крило, работещи независимо една от друга.

7. Ние няма да спрем, докато се борят мощност не е предоставен на Народното социалистите правителство.

Martsinevich е начело на група, наречена Формат 18. Той бе арестуван след юли по обвинение в fomenting етническата омраза и насилие, застрашаващи.

Нео-нацистки насилие в Русия е извън контрол. То също е много високо в Полша, Обединеното кралство, Чешката република, Словакия, Германия, Унгария и Естония. Има много по-нео-нацистки насилието на глава от населението в тези места, отколкото в САЩ.

Нарастваща нео-нацистки насилие е заплаха за части на Европа.

2 comments:

Anonymous said...

WHAT THE F**KING GOD IS THIS $#!+ ?!?!?!?!

Anonymous said...

this is one of the scariest things iv ever seen, it brings a lot of fear and rage out inside of me. i hate watching such sick fucking scum do such acts, how could you do that to another person? iv never met someone who thinks like a sick killer. if i ever were to meet the people behind this, i will tie them like these poor poor young men, and put a tire around their neck and pour gasoline just onto the tire and light it and watch them squirm. my words almost seem harmless compared to the acts they video taped. justice will not make what they did go away either. i cant even explain how i feel about this, especially when you hear him scream when i hear the knife slip into his throat when you hear the flesh tearing