Thursday, September 23, 2010

Nynazistisk halshoggingsvideo



This is the Norwegian version of the Neo-Nazi Beheading Video post. I have been needing a Norwegian version forever now.

If you are under 18, you may NOT watch this video! If you are a parent and are concerned about your kids viewing this post, please either supervise and/or restrict your children's Internet use or invest in a blocking program.

I am looking for translators to translate this post into Icelandic, Danish, Swedish, Finnish, Russian, Estonian, Lithuanian, Latvian, Polish, Ukrainian, Hungarian, Slovenian, Serbo-Croatian, Macedonian, Greek, Turkish, Hebrew, Arabic, Thai, Chinese, Japanese, Mongolian and Bahasa Indonesia. Email me if you are interested.

This post has been translated into other languages. Italian version (traduzione in italiano). French version (en Frances). Bulgarian version (Българска версия). Spanish version (en Espanol). Romanian version (Versiunea română). Portuguese version (em Portugues). Korean version (한국). Dutch version (in het Nederlands). German translation (in deutscher Sprache).


Dette er den russiske nynazistiske halshoggingsvideoen som tok russisk Internett med storm i begynnelsen av august 2007 (videoen toppet søketreffene for russiske sider). Videoen er kalt for Henrettelsen av en Tadsjiker og en Dagestaner. Det er en video av russiske nynazister som henretter to "svarte" - det vil si, to hvite menn - en fra Dagestan og en fre Tadsjikistan.

For en undersøkelse om vanlige mennesker vil vurdere Dagestanere og Tadsjikere for å være hvite, se mitt innlegg om emnet her.

Denne videoen vakte enorm kontroversialitet og oppmerksomhet på nettet kort tid etter at den dukket opp. En gruppe kalt enten Nasjonalsosialismen/Hvit Makt eller Nasjonalsosialistene av Rus tok på seg ansvaret for videoen, men myndighetene sa at de aldri hadde hørt om noen av gruppene.

Rus er navnet på den gamle Vikingstaten sentrert rundt Kiev - i Kievriket. Dette var den første russiske staten, og navnet Rus er mye brukt av nasjonalister i stedet for Russland.

En tilsvarende nynazistisk gruppe, det russiske Nasjonalistpartiet, kan sees i Youtube-videoer her og her. Den siste videoen har i det minste noe fin musikk.

Denne videoen er godt gjort i hvert fall, med god heavy metal-musikk i bakgrunnen. Det ble filmet i begynnelsen av august 2007, kort tid før den ble sluppet ut på internett.

Videoen ble opprinnelig lagt ut på den russiske versjonen av Live Journal-nettsiden av en bruker ved navn vik23. Vestlige nyhetsrapporter sier den opprinnelig var lagt ut av en bruker som het "anti-Gypsy", men han var bare en av de som la den ut senere. Senere dukket den opp på mange russisk-språklige nynazistiske nettsteder.

Det ble raskt fjernet fra de fleste av stedene der den ble funnet, og Nasjonalsosialistene/Hvit Makt-siden (navnet på gruppen som innrømmet drapene) ble overveldet med treff.

Videoen åpner med et nazist flagg og maskingeværlyd i bakgrunnen, deretter et rop på russisk for "Ære være Rus!." Så vises det en panorering av en russisk by. Neste det viser er en innsjø omgitt av skog.

Kameraet zoomer inn på skogen og viser to menn bundet og kneblet på bakken.

Klikk for å forstørre. Her er et stillbilde fra videoen som viser de to mennene bundet og kneblet i skogen før henrettelsen sin. Mannen til venstre ble halshogd, mannen til høyre ble sannsynligvis skutt i hodet.

En mann er tydelig livredd. Videre vises de to skremte mennene tilsynelatende som sier på bred russisk dialekt "Russiske nasjonalsosialister arresterte oss," mens både hender og bein er bundet fast. Det er et stort nazistisk flagg i bakgrunnen.

Videoen viser deretter en ekstremt ufaglært bøddel, komme opp bak en av fangene og griper han og sier "Ære være Rus!". Han begynner så å sage den stakkars fyrens hode av, men gjør en elendig jobb med det.

Den stakkars fyren skriker litt først. Men den inkompetente bøddelen bruker altfor lang tid- 90 sekunder - på å sage hodet hans av.

Det er uenighet om de gryntende og gispende lydene du hører mens fyrens hode blir saget av. Noen sier det er bøddelen som peser i frustrasjon mens han prøver å sage av den stakkars fyrens hode. Andre sier det er den fornærmede selv som puster blod ned i halsen eller lungene. Jeg er ikke kompetent nok til å dømme hva av dette som lager disse forferdelige lydene.

Endelig får han skjært av hodet og prøver deretter å sette hodet på den halshuggede kroppen, men hodet ruller av kroppen. Han trenger å ta lærdom fra Al Qaida på Den arabiske halvøy, som gjorde en utmerket jobb med å balansere den amerikanske Apache-helikopteringeniørenPaul Johnson's hode på resten av kroppen.

Endelig får vi se de andre gislene bundet og kneblet. Det er det samme ropet som går igjen: "Ære være Rus!," og han blir raskt drept bakfra med et skudd mot hodet, hvorpå han velter i en fersk-gravet grav. Videoen viser deretter to nazijævler, helt tildekket fra topp til tå, gi åpenbare hilsener foran et naziflagg.

Klikk for å forstørre. Et skjermbilde på slutten av videoen, som viser de to Nazijævlene gi nazihilsen i ved det siste skuddet i skogen. Jeg vil si at disse gutta er veldig smarte ved være tildekket fra topp til tå sånn. Det vil gjøre det vanskeligere for politi å identifisere dem.

Egentlig var russisk politi uenig om hvorvidt denne videoen var ekte, så de bestemte seg for at det var fake, men nylig er det bevist at den er ekte, og russisk politi behandler nå videoen som bevis i en drapssak.

En mann var arrestert for å distrubuere videoen. For mer om han, se mitt innlegg her.

Den sinnssyke naziinvasjonen av Russland var folkemord i hensikt og praksis, spesielt ovenfor slaver, som Hitler betraktet som undermennesker.

De ble sett på som en mindreverdig rase, en svak "slaverase" ute av stand til å forsvare seg. Spesielt Hitler, i hans maniske og gale anti-semittisme, følte at (russiske) slaver lot seg slave av jødene. Han mente at de "kommunistiske bolsjevik-jødene," som Hitler kalte de, styrte Sovjetunionen.

Siden bare en haug med ikke-gode kommunistiske mennesker ble folkemyrdet under nazistenes invasjon av Sovjetunionen, har denne episoden ofte blitt ignorert av vestlige historiebøker. Hadde Stalin tapt, hadde trolig titalls millioner flere mennesker ha dødd i Sovjetunionen og andre steder, og nazismen ville vært mye mer vellykket, ville ha kunnet true verden, og like godt erobret verden.

Nazi-prosjektet var klart; som byråkrater, skrev de det ned. Slavene (enda ikke estere, de hvite, kosakkene, ulike typer av tyrkere, usbekere, kasakhere, turkmenere, azeriske, tatarer, kalmyker, karachayere, arabere, armenere og georgiere) var underlegne, og skulle bli erstattet av tyskerne gjennom sult, drap, slaveri og utvisninger, med den resultatet at avfolkede landområder skulle gis til tyskerne for deres lebensraum (stue).

Under andre verdenskrig, ble 6 millioner polakker (kun 50% av dem var jødiske), eller 30% av befolkningen, drept. Tilsvarende i Hviterussland, hvor 25% av befolkningen døde på slutten av krigen. I Russland, ble 27 millioner drept, 15% av befolkningen. Alle disse var "slave"-nasjoner til nazistene.

Stalin's utslettninger på slutten av 1930-tallet ville til en viss grad forsøk på å demme opp for den fremvoksende nazistiske trusselen ved fjerning av trotskister og "bukharisme" som ikke var bare åpnet sympati med nazistene, men også talte for en nazi-invasjon av Sovjetunionen, for å kalle det det.

Så de stalinistiske utslettningene, kriminelle og sinnssyke som de var, må ses i sammenheng med den truende nazistenes invasjon. Likevel er de fleste av ofrene for disse utrenskningene uskyldige mennesker.

Uten Stalin er det tvilsomt at vi kunne ha slått Tyskland. For eksempel var 89% av Tysklands tap i 2. verdenskrig i hendene på Sovjetunionen.

Stalins første tilbaketrekking var helt fornuftig.

Bak den russiske fasaden, i de okkuperte landene Latvia, Litauen, Estland, Ukraina og Hviterussland, støttet en god del mennesker nazistene. De frydefullt sluttet seg til jøde-drapene og kommunisy-drapene og kjempet sammen med Nazisvinene. Hele sovjetiske enheter gikk over til nazistene, spesielt under Stalingrads beleiringen, der 50 000 sovjetiske frivillige kjempet sammen med det tyske monsteret.

Skjebnen til nasjonen, og mye av folket sto på spill. Dette var ingen tid for blabla-snakk om menneskerettighetene. Rettferdogheten var rask for sovjeterne som hoppet av til den nazistiske fienden, akkurat som det var for samarbeidspartnere fra andre land, og som Sovjet presset nazistenes kriminelle tilbake i Østen, mye forræderi og samarbeidspartnere fikk raskt en kule i hodet. Prat om menneskerettigheter alt du vil. Dette var en krig. En krig til døden.

Aldri hatt det sovjetiske folket støttet regimet i større antall og med større lidenskap enn under 2. verdenskrig.

Forestillingen om at Stalin under WW2 var en anti-semitt kan bli lagt til hvile. Som en sovjetisk forfatter sa det rett ut på dette tidspunktet, "Du er enten en anti-nazist eller en anti-semitt." Linjen ble satt.

Da den røde arme kom inn i Øst-Polen tidlig i krigen, ble de vilt omfavnet av de polske jødene, en handling som polske nasjonalister alltid har fordømt dem for. Men disse jødene var ikke dumme. Det visste deres fiende, og han ble ikke kalt Onkel Joe. Han hadde en liten bart, en litt hakkete gange og en utstrakt høyre arm. Sovjetunionen var en potensiell frelser for disse jødene, og det visste de.

Hver utdannet jøde vet i dag at han står i gjeld til Napoleon. Det er synd de ikke føler det slik om Josef Stalin også.

Josef Stalin kan ha reddet alle dagens jøder fra nazismen.

Josef Stalin kan ha reddet hele dagens verden fra nazismen.

Videre til russiske nynazister. Med kommunismens fall, kom den russiske nynazistiske bevegelsen i full blomst mens økonomien kollapset, og jakten på syndebukker begynte.

Den tsjetsjenske krigen gjorde dette verre, og de grusomheter de hissigere tsjetsjenske opprørerne trolig kjørte i denne hendelsen - de har halshogd noen russere på film. Og de muslimsk-terroristiske angrepene fortsetter i Russland.

"Svarte," eller folk fra Kaukasus, er hatet over hele Russland, og det er regelmessige drap av dem. I nyere tid har det vært angrep på afrikanske svarte, asiater og blandet-rase mennesker. Myndighetene gjør lite eller ingenting for å stoppe drapene, siden de støtter tankegangen bak dem.

Nynazismen er så stor i Russland at det er vanskelig å forstå i en amerikansk kontekst. Allerede i august 2007, tidspunktet for videoen ovenfor, var det i Russland over 50 rasistiske drap av kaukasiere - folk fra de sentralasiatiske republikkene , anti-fascistiske aktivistgrupper og utlendinger - 25% mer enn året før - som allerede var altfor høyt.

Kan du forestille deg en så stor nazistisk bevegelse og ledsagende forbrytelser i USA?

De russiske fascistene tjener som sjokk-soldater for Vladimir Putin, gjør det mindre troverdig at han er en ny-kommunist, og beviser, som vi venstreorienterte lenge har mistenkt, at han bare er en art innen russisk fascisme.

Distribuert sammen med videoen var et manifest som krever utvisning av alle asiatere og "svarte" (folk fra Kaukasus) fra Russland, og deretter, uavhengighet i alle de russiske republikkene i Kaukasus som Ingusjetia, Dagestan, Tsjetsjenia, Nord-Ossetia, Karatsjajevo-Tsjerkessia, etc. Her er den fullstendige teksten i manifestet (fra tsjetsjenske opprørereKavkaz Center):

Uttalelse av det nasjonalsosialistiske partiet i Rus


Vi er en del av en væpnet fraksjon av partiet


1. Vårt parti kunngjør begynnelsen av en væpnet kamp mot svarte kolonier og de russiske tjenestemenn som støtter dem.

2. Vi vurderer utvisning av kaukasiere og asiatere fra territoriet til Russland for å være en nødvendighet.

3. Vi føler det er en nødvendighet for å gi uavhengighet til alle republikkene i Kaukasus (inkludert Tsjetsjenia), sammen med utvisning av hele kaukasiske befolkningen der.

4. Vi krever løslatelse av alle nasjonalsosialister fra russiske fengsler og en stopper for forfølgelsen av Maksim Martsinevich.

5. Vi krever at president putin (I uttalelsen ble navnet skrevet med liten bokstav) trekke seg og overlate all makt til den nasjonalsosialistiske regjeringen, som skal ledes av Dmitry Germanovich Rumjantsev, lederen for den nasjonalsosialistiske samfunnet i Russland.

6. Vi anerkjenner den politiske ledelsen i et nasjonalsosialistisk samfunn (NSS). Vi er den væpnede fløyen, som opererer uavhengig.

7. Vi vil ikke stoppe før makten er overlevert til den nasjonalsosialistiske regjeringen.

Martsinevich er leder for en gruppe kalt Format 18. Han har sittet fengslet siden juli tiltalt for etnisk hat og truende vold.

Nynazistisk vold i Russland er ute av kontroll. Den er også svært høy i Polen, Storbritannia, Tsjekkia, Slovakia, Tyskland, Ungarn og Estland. Det er mye mer nynazistisk vold per innbygger i disse steder enn i USA.

Økende nynazistiske vold er en trussel av til deler av Europa.

No comments: