Wednesday, September 29, 2010

Eläinten Ruhojen Murskaaja



This is the Finnish translation of Four Animals One Grinder. The translator is Juliana Kullanen of Finland: good translator!

I am looking for translators to translate this post into Dutch, Polish and Chinese. Email me if you are interested.

This post has been translated into other languages. Italian version (traduzione in Italiano). French version (en Français). Korean version (한국). Portuguese version (em Português). Spanish version (en Español). German version (in deutscher Sprache). Swedish version (på svenska).


Ensimmäinen eläin on lehmä, toinen sika, kolmas lehmä, viimeisenä on hevonen.

Video on uskomaton. Se ei ole samalla tavalla kauhistuttava tai paha kuin useimmat täällä olevat videot. Se on tavallaan karmea, mutta sellaista on elämä.

Se on vain niin uskomatonta. Se näyttää millaista on ruhojen käsittely. Lauma kuolleita maatilan eläimiä syötetään koneeseen nosturin kautta, luineen, päineen, kavioineen kaikkineen.

Monet netissä väittävät, että koneeseen syötettävät lehmät ovat yhä elossa. Se ei ole totta. Se ainoastaa näyttää siltä, ruhon pyöriessä ja liikkuessa murskaimen lähtiessä käyntiin.

Toinen yleinen virhekäsitys on se, että nämä murskatut eläimet käytettäisiin ihmisten ruokien, kuten hot dogien valmistukseen.

Sekään ei ole totta.

Kyseessä on valmiiksi maatiloilla kuolleista eläimistä, joiden ruhot eivät sovellu mihinkään hyötykäyttöön.

Jotkut väittävät ruhojen päätyvän eläinten rehuksi (erityisesti kananrehuksi) tai lemmikkieläinten ruuaksi, mikä ei ole erityisen hyvä ajatus (tämä on syy, miten hullun lehmän tauti on saanut alkunsa).

Ajatus siitä, että ruhot menisivät lemmikkien ruuaksi, on arveluttava. Jos se on totta, en koskaan enää aio syödä koiran ruokaa.

Luulen, että yleensä nämä kuolleet eläimet päätyvät lannoitteeksi, mikä on harmitonta. Tai niistä valmistetaan keltaista (ei-kasvis) öljyä, jota käytetään koneiden osien voitelussa. Tai siitä tehdään saippuaa.

Ihmiset eivät yleensä ymmärrä sitä, että eläimiä kuolee maatiloilla jatkuvasti, erityisesti moderneilla tehotuotantotiloilla. Ihmiset eivät osaa ajatella, miten yleensäkään päästään eroon kuolleista hevosista, lehmistä ja sioista?

Niitä ei vaan voi raahata roskikseen ja jättää jätehuollon pois korjattavaksi, eikä niitä ole kovin helppoa kaikkia haudatakaan maahan.

Meillä ei ole hautausmaita lehmille ja hevosille, eikä ympäristöviranomaiset sellaisia hyväksyisikään.

Sitä varten nämä ruhojen käsittelylaitteet ovat olemassa. Käytännössä luulen asian menevän niin, että eläimen omistaja myy raadon käsittelijälle, joka hakee raadon ja vie sen käsittelylaitokseen. Yhden asian jonka haluat ehkä tietää on se, että laitoksen ympärillä leijuu sanoinkuvaamattoman karmea lemu, jonka laitoksen naapurissa asuvat voivat vahvistaa.

Yksi maailman inhottavimmista töistä täytyy olla ruhoja koneeseen nostavan nosturin kuljettajalla. Tai voitko kuvitella sen tyypin työtä, joka puhdistaa murskaimen?

Jos katsot laitetta, sen sisällä on melkoinen sotku.

Lopussa, jossa murskaimeen nostetaan hevonen jonka kone imaisee sisäänsä, on melko uskomatonta katsottavaa. Ääni, joka lähtee murskaantuvasta kallosta ja luista on todella puistattava, vau!

Erityisen inhottava kohta on toisen lehmän (2:11 kohta videolla) murskaamisesta kuuluva massiivinen purskahdus, joka tarkoittaa sitä, että lehmä on jo ollut hyvän aikaa kuolleena ja mätänemistilassa ja turvonnut, kuten pitkään kuolleet eläimet yleensä. Tämä on myös todiste siitä, ettei tämä liha todellakaan sovi eikä päädy ihmisten ruuaksi.

Tämä video on pyörinyt netissä jo muutaman vuoden, mutta alkoi saamaan kunnolla huomiota vasta 2009 elokuussa.

Eikö ole uskomatonta mitä kaikkea voi internetissä nähdä? Ennen kuin Al Gore alkoi hyödyntää nettiä, kuinka moni meistä oli nähnyt eläinten ruhojen käsittelykonetta toiminnassa?

Näitä koneita valmistetaan Tanskassa. Mieti mikä määrä tekniikkaa on tässäkin koneessa, joka on mallinimeltään PB 30/60 murskain.

Muutama ajatus:

Eikö tämä olisi loistava kone toteuttamaan kuolemanrangaistuksia? Korvaamaan huonosti toimivat myrkkyruiskeet?

Yleisölle voisi myydä lippuja, jotka pääsisivät katsomaan ja mässäilemään rahasta tuomittujen teloitusta koneella ja saadut rahat voisi käyttää hyödyksi ihmisten auttamiseen.

Tahtoisin tuollaisen koneen! Mistä niitä voi ostaa? Voisin käyttää sitä muutamaan viholliseeni. Sitoisin heidät ja tyrkkäisin koneeseen ja rahastaisin vaikkapa 1000 dollaria per katsoja, tulisin rikkaaksi ja voisin jäädä eläkkeelle.

Meidän pitäisi ainakin käyttää tätä konetta kuolleiden ihmisten käsittelyyn, säästäisimme tilaa jonka voisi käyttää hyödyllisempään kuin hautausmaihin, vaikka supermarkettien rakentamiseen.

Itseasiassa, kun itse kuolen, haluan tulla käsitellyksi näin. Kaikki hautajaisvieraat voisivat tulla katsomaan ruumiini murskaamista syöden popcornia ja vastaavaa. Se olisi loistava loppu elämälleni.

Lopuksi jäänteeni voisi purkittaa ja syöttää kissoilleni, olettaen että minulla olisi kissoja. Ja vaikkei minulla olisikaan omia kissoja, jämistäni voisi silti tehdä kissanruokaa,koska rakastan kissoja ja kissoja pitäisi ravita jollakin joka todella rakastaa niitä. Kissat ovat antaneet minulle niin paljon rakkautta elämäni aikana, että se voisi olla oma erityinen tapani antaa sitä niille takaisin!

Tämän videon taustalla pitäisi soida jotakin todella brutaalia metalli musiikkia, vai mitä olet mieltä?

Entä olisiko hauskaa nähdä kuolleen norsun tai kirahvin päätyvän murskaimeen, ihan vain huvin vuoksi?

Minun unelma maailmassani olisi televisiossa 600 kaapelikanavaa. Yksi niistä näyttäisi päivät pitkät kuolleiden eläinten murskaamista tällä koneella. Jotta se olisi mielenkiintoisempaa, voisi eläimiä survoa koneeseen eri tavoilla. Voisin jättää kanavan auki televisiosta tuntikausiksi ihan vain taustahälyksi siksi aikaa, kun teen töitä.

Paitsi luultavasti vaihtaisin kanavaa siksi aikaa kun syön.

On loputon määrä eri mahdollisuuksia hyödyntää tätä konetta.

No comments: