Saturday, October 09, 2010

Leijona syö miehen Afrikassa



I am looking for translators to translate this post into Bulgarian. Email me if you are interested.

This is the Finnish version of the
Man Eaten by Lion in Africa post. Translator: Linus T. He does great work!

Korean version (한국). Spanish version (en Español). German version (in deutscher Sprache). Polish version (w języku polskim).


Monet ihmiset väittävät, että tämän videon on pakko olla väärennys, ja oikeastaan, se onkin.

Tarina kuuluu, että tämä erittäin kuuluisa video on kuvattu 70-luvun keskivaiheilla safarilla Afrikassa. Turisti oli ilmeisesti Lontoosta. Videota käytettiin oikeudessa todistusaineistona. Vakuutusyhtiö käytti tätä videota todisteena oikeudessa kumotakseen henkivakuutuskorvauksvaatimukset tälle miehelle. He väittivät, että mies syyllistyi "inhottavaan tyhmyyteen", eivätkä täten olleet vastuussa vakuutuksen maksamisesta.

Todellisuudessa, video on väärennys. Sen sanotaan tapahtuneen Wallaseen kansallispuistossa Angolassa 70-luvun keskivaiheilla. Kyseistä kansallispuistoa ei ole olemassa Angolassa tai missään muualla Africassa.

"Hyökkäyksen kohde" on mies nimeltään Pit Dernitz, ja hänellä on oma IMDB sivunsa tälle videolle. Hän on hyvin tunnettu leijonankouluttaja.

Videoleike oli otettu italialaisesta Mondo-filmistä nimeltä Ultime Grida Dalla Savana, joka sisältää hyvin samanlaisia leikkeitä.

Tätä videota ei koskaan hyväksytty yhteenkään oikeusjuttuun.

No comments: