Sunday, November 28, 2010

Mørkhudet dame deltar i fritert kylling-spising og 40 oz-konkurranse



I am looking for translators to translate this post into Dutch, German, Bulgarian and Tagalog. Email me if you are interested.

Portuguese translation (em Português). Spanish translation (en Español). Italian translation (traduzione in Italiano). Dutch translation (in het Nederlands). French translation (en Français).

This is the Norwegian version of the
Black Female Fried Chicken Eating and 40 Oz Drinking Contest post.

Denne videoen får svarte til å virke så dårlige at du skulle tro at en haug med hvite rasister egentlig lagde denne med betalte svarte skuespillere. Men nei, det er en faktisk konkurranse. Svarte folk satte opp denne konkurransen, og de nyter det, så det er ikke noe rasistisk med det, til tross for at selve ideen om konkurransen spiller på rasistiske memer.

Jeg kunne ikke stoppe å le hele veien gjennom denne videoen. Det er bare latterlig.

Disse spisekonkurransene er alltid ganske ekle.

Jeg tror faktisk dette slår det å se en haug med feite hvite som stapper i seg hamburgere og pølser.

I det minste var jo disse ghettokyllingene pent kledd.

Kommentardelen er full av forbanna svarte folk som klager over hvor dårlig denne videoen får dem til å virke. En fyr sa: "Denne filmen setter oss 300 år tilbake."

Jeg har ikke tenkt å ta det hele som seriøst, og jeg trodde det var et kick, men du må klype deg selv for å minne deg selv på at dette er ekte og ikke en parodi laget av VNN eller noe annet rasistisk nettsted.

Jeg tror vi trenger å legge ut noen videoer av idiotiske hvite ganske snart av hensyn til like mye av hver.

No comments: